Markon pikakurssi - Palkkaaminen ja tiimin rakentaminen 10 kertaa edullisemmin

Opi palkkaamaan ja rakentamaan tiimiä 10 kertaa edullisemmin ja tehokkaammin kuin perinteisellä tavalla.

Jokainen yrittäjä haluaa kasvua, menestystä ja enemmän rahaa. Se on luonnollinen osa tätä hommaa, mutta mikä on sinun tilanteesi? Kasvavatko liikevaihtosi ja tuloksesi? Saavutatko joka vuosi enemmän?

Kysy itseltäsi tärkeä kysymys nyt heti: Onko yrityksesi "yhden miehen/naisen armeija"?

Jos vastauksesi on "kyllä", tai "noh, on meitä tässä kaksi yrittäjää", niin ei mikään ihme että et saavuta kasvua.

On (syystäkin) olemassa sanonta: "If you want to fast, go alone; if you want to go far go together."

Liiketoimesi kasvu on suorassa suhteessa tiimisi kokoon.

Liiketoimesi kasvu on siis suorassa suhteessa siihen kuinka monta ihmistä tekee töitä kanssasi sinun tavoitteesi eteen.

Ei siis ole mikään ihme että suurilla yrityksillä on kymmeniä tuhansia ihmisiä töissä. Eihän 10 hengen tiimillä tehdä miljardien liikevaihtoa, mutta SINÄ voit tehdä 10 kertaa enemmän liikevaihtoa jos sinulla on 10 ihmistä töissä sen sijaan että yrität tehdä kaiken itse.

Liikevaihdon kasvu on suorassa suhteessa tiimin kokoon sen vuoksi että mitä enemmän tiimissä on "käsiä tekemässä töitä" sitä enemmän ja nopeammin asiat tapahtuvat ja etenevät.

10 ihmistä saa huomattavasti enemmän ja nopeammin aikaan kuin yksi tai kaksi ihmistä.

Jos kaipaat liikevaihdon kasvua, investoi aikaa ja voimavaroja tiimin rakentamiseen. Aloita palkkaamalla ensimmäinen työntekijä. Sen jälkeen toinen, kolmas, jne, MUTTA älä tee sitä perinteisellä tavalla!

Mikä on "perinteinen tapa" palkata työntekijöitä?

Perinteinen tapa on sitä että laitat lehteen tai verkkoon työpaikkailmoituksen, haastattelet hakijoita, ja lopulta palkkaat parhaan hakijan töihin.

Kuulostaa normaalilta, joten mikä tässä on vikana?

Perinteisessä tavassa palkata työntekijöitä on kaksi isoa ongelmaa:

 • Se on mielettömän kallista (varaudu 5000-10000 EUR per kk kustannuksiin)
 • Työntekijästä ei "pääse eroon" noin vain jos hän osoittautuu "kehnoksi"

Perinteisen tavan sijaan rakenna tiimiäsi modernilla tavalla.

Modernin tavan etuja ovat mm. se että:

 • Se on jopa kymmeniä kertoja edullisempaa kuin perinteinen tapa (varaudu muutamasta kympistä muutamaan sataseen per kk kustannuksia)
 • Työntekijästä pääsee eroon hetkessä jos on tarve
 • Et palkkaa ketään suoraan vaan työntekijät tekevät sinulle töitä alihankkijana jolloin et oikeastaan "palkkaa" ketään vaan ulkoistat työtehtäviä "freelancereille"
 • Työntekijän ottaminen mukaan tiimiin on salamannopeaa
 • Voit palkata osa-aikaisesti tai projektiluontoisesti täsmällisiin tehtäviin jolloin minimoit kustannukset
 • Maksat vain tehdystä työstä. Et joutenolosta tai mistään turhasta.

Minun tiimissä on reilut 10 ihmistä töissä. Kuukausittaiset kustannukset ovat 12-15 kertaa pienemmät kuin perinteisessä tavassa palkata työntekijöitä.

Minun on todella helppoa ja nopeaa kontrolloida kustannuksia markkinatilanteen muuttuessa. Voin helposti ajaa tiimin toimintoja alas jos myynti jostain syystä heikkenee.

Minun on myös todella helppoa ja nopeaa hankkia lisää tekijöitä tiimiin silloin kun myynti sujuu.

Parasta minun tiimissä on se että jokainen työntekijä on itsenäinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen. Minun ei tarvitse "potkia takamuksille" saadakseni heidät tekemään töitä. He ottavat ja kantavat vastuuta, ja ovat oma-alotteisia.

Minun tiimissä ihmiset ovat sijoittuneet eri puolille planeettaa, eli he elävät eri aikavyöhykkeillä. Tämä tarkoittaa sitä että osa tiimistä tekee töitä silloin kun osa nukkuu. Töitä tehdään siis "non-stop".

Tällä pikakurssilla minä opetan sinut rakentamaan omaa tiimiäsi täsmälleen samalla modernilla tavalla kuin minä itse olen rakentanut oman tiimini.

Tällä kurssilla minä näytä konkreettisesti (step-by-step) miten

 • Määrittelet omat työntekijätarpeesi
 • Löydät ja palkkaat ensimmäisen työntekijäsi
 • Opetat ja siirrät työtehtävät työntekijällesi
 • Seuraat ja analysoit hänen tekemää työtä ja tehokkuutta
 • Kasvatat tiimiäsi palkkaamalla uusia työntekijöitä
 • Kontrolloit kustannuksia markkinatilanteen muuttuessa
 • Johdat tiimiäsi viikkopalavereilla
 • Vastuutat tiimiäsi määrittelemällä roolit ja vastuut
 • Siirrät johtovastuuta tiimisi parhaimmalle työntekijälle vapauttaaksesi omaa aikaasi

Tämän kurssin perimmäinen missio on antaa sinulle elintärkeät tiedot ja taidot liikevaihtosi kasvattamiseen rakentamalla tiimiä (palkkaamalla lisää käsiä).

Tämän kurssin lopussa sinulla on kaikki se tieto mitä tarvitset palkataksesi ensimmäisen työntekijäsi, ja rakentaaksesi ajan mittaan isomman tiimin.

"Yhden miehen/naisen armeija" voi lopulta saavuttaa vain rajallisen määrän liikevaihtoa (kymmeniä tuhansia per vuosi), ja sekin notkahtaa välittömästi jos sinä sairastut tai menetät motivaatiosi.

Toisaalta 10 hengen tiimi voi saada 10 kertaa enemmän aikaan, ja siten jopa monikymmenkertaistaa sen liikevaihdon mitä yhden miehen/naisen armeija voi saada aikaan. Mikä parasta, bisnes jatkuu ja kasvaa myös silloin kun sinä sairastut tai menetät motivaatiosi jos tiimi on rakennettu oikein.

Klikkaa siis nappia, ja tilaa tämä pikakurssi. Aloitetaan tiimisi rakentaminen nyt.


Valmentajasi


Marko Pyhäjärvi
Marko Pyhäjärvi

Terve, olen Marko Pyhäjärvi, Suomen tunnetuin ja kokenein Internet-markkinoinnin konsultti ja valmentaja. Olen tehnyt myyntiä ja markkinointia verkossa vuodesta 2007, ja vahvuuteni on verkkokaupassa sekä myynnin kasvattamisessa Facebook- ja Google-mainonnan, sekä sähköpostimarkkinoinnin avulla.

Tehtyäni 10 vuoden ajan digitaalista myyntiä:
 • Verkkoliiketoimintaa käsitteleviä oppaitani on ladattu yli 50 tuhatta kertaa.
 • Live- sekä verkkokoulutuksieni kautta olen valmentanut yli 2000 suomalaista kohti tuottavampia verkkoliiketoimia

Frequently Asked Questions


Koska kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin kaikki materiaali on käytettävissäsi välittömästi sen jälkeen kun olet suorittanut tilauksesi loppuun. Voit Opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ja voit käyttää kurssia kaikilla päätelaitteilla aina tietokoneesta puhelimeen ja padiin.
Kuinka pitkään voin käyttää kurssia?
Tasan yhden vuoden. Sinulla on siis vähintäänkin riittävästi aikaa paneutua valmennusmateriaaliin, ja sisäistää kaikki tieto.
Voinko perua tilaukseni?
Totta kai. Jos koet että kurssi ei ollut investoinnin arvoinen, lähetä meille tilauksen peruutuspyyntö sähköpostitse ([email protected]) 7 päivän kuluessa maksusuorituksesta, niin lähetämme sinulle rahat 100%:sti takaisin ilman mitään kysymyksiä. Minulle on tärkeää että et koskaan koe joutuneesi "jymäytetyksi" minun kanssa, ja sen vuoksi kurssilla on 7 päivän rahat takaisin takuu.

Aloita heti