Markon pikakurssi - Menestyksen peruspilarit

Optimoi oma itsesi huippukuntoon saavuttaaksesi paljon paljon enemmän yrittäjänä tai työelämässä

Olen ollut niin väärässä.

Vuosien ajan olen ollut niin väärässä.

Olen kuvitellut että onnellisuus ja menestys elämässä rakentuvat täydellisen työlle omistautumisen, ja minulle aiemmin tärkeiden arvojen päälle.

Voi, kuinka väärässä olenkaan ollut.

Olen joutunut ottamaan turpaan paljon oppiakseni.

Olen joutunut ottamaan vastaan monia takaiskuja, kolhuja ja vaikeuksia oppiakseni.

Onneksi me kaikki olemme kuitenkin ihmisiä, ja meillä on MAHDOLLISUUS oppia ja kehittyä.

Meillä kaikilla on mahdollisuus ottaa vastaan tietoa, apua, kokemuksia ja näkemyksiä, ja peilata sitä kaikkea omaa elämää vasten.

Meillä kaikilla on mahdollisuus rakentaa omat arvot ja toimintatavat täysin uusiksi, ja siten saavuttaa onnellisuutta ja menestystä eri mittareilla mitattuna.

Ja koskaan ei ole liian myöhäistä laittaa muutos käyntiin.

Tämä pikakurssi on erilainen.

Tämä pikakurssi on minulle hyvin henkilökohtainen, ja jopa vähän arka, mutta rakensin tämän kurssin koska uskon siitä olevan monelle paljon hyötyä. Uskon että tämä pieni kurssi voi monen kohdalla polkaista käyntiin merkittävän positiivisen muutoksen.

En ole mikään self-help guru.

En ole mikään lääkäri, professori tai asiantuntija.

Olen vain yrittäjä joka on kokenut monenlaista, ja jolla on paljon sellaista mikä voi olla suuresti avuksi toiselle ihmiselle.

Tällä kurssilla annan sinulle käytännön kautta opittua tietoa. Annan sellaista tietoa, ohjeita ja työkaluja jotka ovat toimineet tosi hyvin minun omalla kohdallani.

Mitä tällä kurssilla sitten opit, ja miksi sinun kannattaisi tähän pieni summa investoida?

Tämän kurssin perimmäinen missio on antaa sinulle MENESTYKSEN PERUSPILARIT.

Onnellisuus ja menestys ovat mahdollisia kun tietyt asiat elämässä ovat kunnossa. Minun kohdallani nämä tärkeät peruspilarit ovat:

 • Arvot ja asenteet
 • Terveys
 • Ravinto
 • Liikunta
 • Lepo

Toki olemassa voi olla muitakin peruspilareita, mutta omalla kohdallani olen kokenut nämä viisi aihepiiriä keskeiseksi onnellisuudelle ja menestykselle.

Jos oman elämän arvot ja asenteet ovat pielessä, on suorastaan mahdotonta saavuttaa onnellisuutta, tai ainakin jossain kohtaa elämää korttitalo hajoaa.

Jos terveys on kuralla esimerkiksi alkoholismin vuoksi on mahdotonta olla innovatiivinen, aktiivinen, tehokas ja uusia tavoitteita saavuttava. On siis mahdotonta menestyä vaikka muuten kaikki olisi kunnossa.

Jos vuodesta toiseen syöt huonolaatuista ruokaa joka käytännössä tuhoaa terveyttäsi, altistaa sairauksille, kerryttää painoa, ja pitää olon tunkkaisena ja vähäenergisenä päivästä toiseen, on suorastaan mahdotonta saavuttaa onnellisuutta ja menestystä.

Jos elämässä ei ole ollenkaan liikuntaa on päivänselvää että terveys ja työteho kärsivät. Aktiivinen liikunta pelaa merkittävää roolia onnellisuuden ja menestyksen saavuttamisessa.

Lopuksi, jos joka yö nukut liian vähän tai huonosti, on päivänselvää että työteho kärsii, ja olo on kaikkea muuta kuin onnellinen. On päivänselvää että et voi saavuttaa niin paljoa kuin oikeasti mahdollista olisi.

Kaiken tämän vuoksi koen että meidän jokaisen olisi syytä tarkastella näitä viitta aihepiiriä omalla kohdalla, ja selvittää että tarvitseeko niissä tehdä muutoksia. Jos kyllä, niin tämä kurssi antaa eväät muutokselle. Tämä kurssi on "kickstart" pitkäaikaiselle prosessille jossa sinä tietoisesti rakennat onnellisuutta ja menestystä omaan elämääsi.

Huomaathan että näihin asioihin ei ole olemassa yhtä ja ainoaa vastausta. Jokaisella meistä on oma mielipide ja näkemys. Minun pyrkimykseni tämän kurssin avulla EI ole antaa sinulle "oikeita vastauksia", vaan uusia ajatuksia, henkilökohtaisia kokemuksia ja käytännön kautta opittua tietoa joka minun kohdallani on tuottanut positiivisia tuloksia.

Uskon että tämän kurssin avulla pystyn oikeasti antamaan sinulle paljon hyvää, mutta muista että sinulla on aina 7 päivää aikaa perua tilauksesi jos koet että tämä oli hukkainvestointi.

Mitä sitten konkreettisesti opit tällä pikakurssilla?

Koko ohjelma löytyy alla olevasta sisällysluettelosta, mutta tässä muutamia poimintoja sisällöstä:

 • Miten voi käydä jos ET paneudu näihin asioihin, etkä välitä?
 • Miksi omien arvojesi tiedostaminen on suorastaan välttämätöntä, ja kuinka tunnistat ne?
 • Kuinka jätin alkoholin 100%:sti lähes 6 vuotta sitten, ja miksi sinun kannattaisi tehdä samoin?
 • Kuinka minimoit monien sairauksien riskit merkittävästi, ja samalla pidennät elinaikaasi?
 • Kuinka pudotin 10 kg 6 viikossa, ja miten voit tehdä samoin?
 • Miksi liikunta on sinulle ehdottoman tärkeää, ja kuinka aloitat liikkumisen jos kuntosi on tosi huono juuri nyt?
 • Kuinka Jim Rohn riensi ahdistuneen Markon apuun, ja miten se voi olla myös sinulle avuksi?

Kuuntele. Tämä on minun ensimmäinen "erilainen" valmennuskurssi koskaan. Tämä ei välttämättä ole täydellinen kurssi, mutta olen tehnyt sen sydämestäni. Jos kuitenkin koet sen huonona investointina niin peru tilaus 7 päivän kuluessa. Saat silloin luonnollisesti kaikki rahat takaisin.


Valmentajasi


Marko Pyhäjärvi
Marko Pyhäjärvi

Terve, olen Marko Pyhäjärvi, Suomen tunnetuin ja kokenein Internet-markkinoinnin konsultti ja valmentaja. Olen tehnyt myyntiä ja markkinointia verkossa vuodesta 2007, ja vahvuuteni on verkkokaupassa sekä myynnin kasvattamisessa Facebook- ja Google-mainonnan, sekä sähköpostimarkkinoinnin avulla.

Tehtyäni 10 vuoden ajan digitaalista myyntiä:
 • Verkkoliiketoimintaa käsitteleviä oppaitani on ladattu yli 50 tuhatta kertaa.
 • Live- sekä verkkokoulutuksieni kautta olen valmentanut yli 2000 suomalaista kohti tuottavampia verkkoliiketoimia

SisällysluetteloFrequently Asked Questions


Koska kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin kaikki materiaali on käytettävissäsi välittömästi sen jälkeen kun olet suorittanut tilauksesi loppuun. Voit Opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ja voit käyttää kurssia kaikilla päätelaitteilla aina tietokoneesta puhelimeen ja padiin.
Kuinka pitkään voin käyttää kurssia?
Tasan yhden vuoden. Sinulla on siis vähintäänkin riittävästi aikaa paneutua valmennusmateriaaliin, ja sisäistää kaikki tieto.
Voinko perua tilaukseni?
Totta kai. Jos koet että kurssi ei ollut investoinnin arvoinen, lähetä meille tilauksen peruutuspyyntö sähköpostitse ([email protected]) 7 päivän kuluessa maksusuorituksesta, niin lähetämme sinulle rahat 100%:sti takaisin ilman mitään kysymyksiä. Minulle on tärkeää että et koskaan koe joutuneesi "jymäytetyksi" minun kanssa, ja sen vuoksi kurssilla on 7 päivän rahat takaisin takuu.

Aloita heti