Google Ads Masters

Kasvata minkä tahansa liiketoiminnan myyntiä tekemällä Google-mainontaa samalla tavalla kuin ammattilaiset

VALITSE KERTAMAKSU TAI OSAMAKSU


Tiesitkö että Googlessa tehdään joka päivä yli 5 miljaria hakua?

Joka päivä MILJOONAT ihmiset tekevät ostoksia, tilauksia ja yhteydenottoja Google-mainosten kautta.

Miljoonat ihmiset etsivät tuotteita ja palveluita, mutta kovin monet ihmiset ja yritykset eivät kohtaa koska yritykset eivät tule aktiivisesti esille mainonnan avulla.

Kysymys sinulle: "Teetkö Google-mainontaa juuri nyt?"

Jos et, niin minkä ihmeen vuoksi ET tee?

Menetät asiakkaita ja myyntiä joka päivä.

Jos teet, niin jatkokysymys: "Oletko maksimoinut Googlen-mainonnan antaman hyödyn, eli saatko sieltä maksimimäärän kävijöitä minimikustannuksilla?"

Jos et, on aika ottaa kaikki irti Googlesta.

Google-mainonta on mielettömän tärkeä osa sekä meidän että monien muiden liiketoimien markkinointia. Se on tärkeä niin verkkokauppialle, kivijalkakauppiaille, sähkömiehille, kahviloille, partureille, kouluttajille, matkailupalveluille, jne...

Google-mainonta sopii KAIKILLE liiketoimille, ja on aivan "MUST" jokaiselle.

Tämä valmennuskurssi antaa sinulle kaikki tiedot ja taidot jotta voit tehdä tulosta tuottavaa Google-mainontaa aivan samalla tavalla kuin mainonnan ammattilaiset tekevät.

Tämä on kattava valmennuskurssi jolla opit askel askeleelta niin perusteet kuin edistyneetkin asiat.

Huomaa, että tällä kurssilla et pelkästään opi, vaan suoritettuasi kurssin ohjeiden mukaisesti sinulla on jo käynnissä myyntiä tai muita haluttuja tuloksia tuottavaa Google-mainontaa.

Katso koko kurssin sisältö alla olevasta sisällysluettelosta, ja varaa paikkasi valmennukseen nyt!

Muista että kurssilla on 7 päivän RAHAT TAKAISIN TAKUU. Jos koet että kurssi ei ollutkaan sinua varten, tai tuli muuten vain tehtyä väärä investointi, lähetä meille kurssin peruutuilmoitus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 7 vuorokauden kuluessa kurssin alkamispäivästä laskien niin saat rahasi 100%:sti takaisin.


Valmentajasi


Marko Pyhäjärvi
Marko Pyhäjärvi

Terve, olen Marko Pyhäjärvi, Suomen tunnetuin ja kokenein Internet-markkinoinnin konsultti ja valmentaja. Olen tehnyt myyntiä ja markkinointia verkossa vuodesta 2007, ja vahvuuteni on verkkokaupassa sekä myynnin kasvattamisessa Facebook- ja Google-mainonnan, sekä sähköpostimarkkinoinnin avulla.

Tehtyäni 10 vuoden ajan digitaalista myyntiä:
  • Verkkoliiketoimintaa käsitteleviä oppaitani on ladattu yli 50 tuhatta kertaa.
  • Live- sekä verkkokoulutuksieni kautta olen valmentanut yli 2000 suomalaista kohti tuottavampia verkkoliiketoimia

Sisällysluettelo


  MODULI 6 - Google Merchant Center ja Google Shopping
Saatavilla päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen
  MODULI 7 - Google Remarketing (uudelleenmarkkinointi)
Saatavilla päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen
  MODULI 8 - Loppusanat
Saatavilla päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Frequently Asked Questions


Koska kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin kaikki materiaali on käytettävissäsi välittömästi sen jälkeen kun olet suorittanut tilauksesi loppuun. Voit Opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ja voit käyttää kurssia kaikilla päätelaitteilla aina tietokoneesta puhelimeen ja padiin.
Kuinka pitkään voin käyttää kurssia?
Tasan yhden vuoden. Sinulla on siis vähintäänkin riittävästi aikaa paneutua valmennusmateriaaliin, ja sisäistää kaikki tieto.
Poistuuko myös Facebook-ryhmä?
Ei, valmennuksen Facebook-ryhmä on ja pysyy, ja saat olla siellä mukana niin kauan kuin itse haluat. Sinulle jää ryhmän kautta kaikki kontaktit joiden kanssa voit olla yhteydessä milloin vain.
Voinko perua tilaukseni?
Kyllä. Sinulla on 7 päivää aikaa tutustua kurssiin. Jos koet että se ei ole sinua varten, tai että tuli tehtyä virheinvestointi, lähetä vain tilauksen peruutusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 7 päivän kuluessa kurssin alkamispäivästä laskien, niin saat rahat takaisin 100%:sti.

Aloita heti