7 ASKELTA MENESTYKSEEN

7 askelta jotka jokainen verkkobusineksessä menestyjä on ottanut uransa alussa (ja miten sinä voit välittömästi omaksua nämä 7 harvoin tunnettua asiaa)

Menestyksen 7 askelta

Me kaikki haluamme menestyä, mutta vain harvat onnistuvat. Saavuttaaksemme tavoitteemme meidän kannattaa toimia täsmälleen samalla tavalla kuin ne jotka ovat jo menestyneet hienosti, mutta kysymys kuuluukin "mitkä ovat ne 7 tärkeintä askelta jotka kaikki menestyvät ihmiset ovat ottaneet?"
30 päivän 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Kokeile ilman riskiä 30 päivän rahat takaisin takuulla (maksu pankki- tai luottokortilla).

"Olen ihan tavallinen kaveri, eikö menestys tule vain tietynlaisille ihmisille?"

Internetin aikakausi on siinä mielessä reilua, että KENELLÄ TAHANSA on mahdollisuus vaurastua isosti tekemällä liiketoimintaa verkossa.

Verkkobusineksessä menestyneet ihmiset tulevat taustoiltaan todella erilaisista lähtökohdista. Aiemmin esimerkiksi liike-elämässä menestyminen vaati tietynlaiseen sukuun, paikkaan tai ihmisryhmään syntymistä.

Nykyään kuitenkin kaikki vaadittava tieto (ja ihmiset) on saatavilla ilmaiseksi verkossa, ja niihin pääsee käsiksi riippumatta siitä millaiseen perheeseen on sattunut syntymään, tai millaisia kouluja on tullut käytyä.

Heitä kaikkia kuitenkin yhdistää yksi asia . He ovat uransa alkuvaiheessa ymmärtäneet lähteä tekemään niitä tiettyjä oikeita asioita, jotka tekevän eron onnistumisen ja sen ikuisen sohvalla jahkailun välille.

KURSSILLA OPIT MM.:
  • Menestyvien ihmisten 3 tärkeintä ominaisuutta, ja kuinka voit kopioida ne?.
  • Kriittinen ensimmäinen askel jonka menestyvät ihmiset AINA ottavat.
  • Elämäsi 4 tärkeintä päätöstä.
  • 3 tekijää jotka määrittelevät sen tuletko menestymään vai et (keskity tähän voimakkaasti!)
  • Tyypillisin virhe minkä vuoksi useimmat eivät koskaan menesty (vältä tätä kuin ruttoa!)
  • Kuinka ystäväsi ja läheisesi itse asiassa estävät menestyksesi, ja mitä sinun tulee tehdä toisin nyt heti?
  • Onko olemassa "oikopolkuja" menestykseen? ON, ja näin löydät ne
  • BONUS: Kuinka käännät epäuskosi ja pelkosi voittajan asenteeksi?
MITÄ VERKKOKURSSI TARKALLEEN TARKOITTAA?

Pääset käsiksi kaikkiin materiaaleihin verkkokurssin sivuilla. Tarvitset ainoastaan toimivan verkkoyhteyden, ja voit katsoa sisältöä tietokoneelta, pädiltä tai puhelimestasi.

Saat viikon ajan joka päivä uudet materiaalit ja tehtävän tehtäväksi.

Pääset katsomaan materiaalit juuri silloin kun itsellesi parhaiten sopii.

Tule rohkeasti mukaan, ja pystyt jo huomenna tekemään asioita jotka toistaiseksi ovat tuntuneet liian haastavilta.


Valmentajasi


Marko Pyhäjärvi
Marko Pyhäjärvi

Terve, olen Marko Pyhäjärvi, Suomen tunnetuin ja kokenein Internet-markkinoinnin konsultti ja valmentaja. Olen tehnyt myyntiä ja markkinointia verkossa vuodesta 2007, ja vahvuuteni on verkkokaupassa sekä myynnin kasvattamisessa Facebook-mainonnan ja sähköpostimarkkinoinnin avulla.

Tehtyäni 10 vuoden ajan digitaalista myyntiä:
  • Verkkoliiketoimintaa käsitteleviä oppaitani on ladattu yli 50 tuhatta kertaa.
  • Live- sekä verkkokoulutuksieni kautta olen valmentanut yli 2000 suomalaista kohti tuottavampia nettibusineksiä


Frequently Asked Questions


Koska kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin kaikki materiaali on käytettävissäsi välittömästi sen jälkeen kun olet suorittanut tilauksesi loppuun. Voit Opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ja voit käyttää kurssia kaikilla päätelaitteilla aina tietokoneesta puhelimeen ja padiin.
Kuinka pitkään voin käyttää kurssia?
Niin kauan kuin haluat. Meillä ei ole mitään aikomusta rajoittaa käyttöoikeuttasi, joten kurssin kaikki materiaali on käytettävissäsi niin kauan kun tämä kurssi on olemassa.
Mitä jos en olekaan tyytyväinen kurssiin?
Ei mitään hätää, sillä kurssilla on 30 päivän rahat takaisin takuu, joka tarkoittaa sitä että palautamme halutessasi rahasi 100%:sti 30 päivän kuluessa tilauksen suorittamisesta. Riittää että lähetät meille vain viestin, ja me palautamme rahat sen enempää kyselemättä. Reilu meininki se olla pitää.

Aloita heti